Kommentit ja bugilöydöt apukeittiöön tai osoitteeseen niklas (dot) lindgren (at) iki (dot) fi

Todo
 • Asetusten säätö
  • Värien määrä pelin alussa
  • Taso mistä aloitetaan
  • Pelilätkän koko?
 • Lisää vaikeutusta
  • "Romurivejä" ??
 • Muita lisäominaisuuksia (?)
  • Pommi
Muutospäiväkirja

17.12.2002

Ohjeet toimii jälleen. Tulosten tallennus ohjelmoitu uudelleen. Jospa nyt toimis paremmin, ja kaikilla. Kiitokset Jipelle, apukeittiöstä löytyneelle mallille.
16.12.2002

Muutettu ulkonäköä, ohjelmoitu pisteytys ja tasot sekä hi-score -lista. Kaikenlaista säätöä. Rupee menemään jo viimeistelyn puolelle.
15.12.2002

Lisätty seuraavan palikan preview.
13.12.2002

Viiveitä poistettu. Pelin nopeutumista nopeutettu. Lisää vaikeuttavia tekijöitä tulossa, tai ainakin yksi.
12.12.2002

Nyt peli nopeutuu pelin edetessä, mutta samalla pisteytys siirtyi miehiseen malliin, eli se millä on eniten balls on voittaja :) Vaikeusasteen kasvaessa melkoisesti muutaman kiihdytyksen jälkeen rupes mietityttämään josko 12 riviä on sittenkin liian vähän... (siispä lisäsin muutaman)

Rupee pikkuhiljaa olemaan melko valmista kamaa jo. Toisenlainen pisteytys kehitteillä, ja sen myötä tietenkin hi-score -sydeemi. Eihän siinä muuten mitään järkeä ole. Mutta auttakaahan nyt niitten bugien metsästyksessä ettei niistä sitten oletetun valmiiksitulon jälkeen tartte enää murehtia.

Henkilökohtainen enkka täl hetkel on 1314 boolssia pelin päättyessä. Näyttäs siltä et siinä vaiheessa kun palikat tippuu miljoonaa niin tapahtuu jotain kummallista. Olkaapa tarkkana ja kertokaa mitä :D
11.12.2002

Yks bugi joka oli palikan pyörittämisessä korjattu.

Nyt pelin jopa *pitäisi* päättyä, ja suurimmat bugit olla pois. Kai. Tai sitten ei :)

10.12.2002 (Initial release :)

Tämä on sitten ihan kertakaikkisen ja totaalisen todellakin silkkaa alfa-vaiheen kamaa. Bugeja varmasti enemmän kuin Microsoft sallii ja toiminnallisuutta puuttuu tyyliin peli ei lopu koskaan.

Sen lisäksi on täysin tuntematonta mitä tapahtuu kun rivit täyttyvät, se kun tuntuu tällä nopeudella (toistaiseksi vakio) olevan mahdoton skenaario. Ohjelmointi jatkuu taas huomenna mutta tämä on tilanne tänään.

Pidä hauskaa, testaile, mutta älä pistä koneen tilttauksia mun niskoille. T.s. pelaaminen omalla vastuulla :)